Fakivágás, veszélyes fakivágás ❬ Vissza

Nagy méretű, veszélyes, épületekhez, műtárgyakohoz közel álló fák kivágását vállaljuk. Műemléki környezetben is rendszeresen dolgozunk, több éves ilyen jellegű tapasztalattal rendelkezünk. A hazai jogszabályi előírásoknak megfelelően az összes szükséges végzettséggel, jogosultsággal rendelkezünk, így megrendelőinknek se kell felesleges kockázatot vállaniuk.

Munkánkat kötéltechnikával vagy emelőkosaras technikával végezzük, a terepviszonyoknak és a feladat jellegének megfelelően.

Milyen előnyei vannak a kötéltechnikával végzett munkának?

  • - Sok esetben gyorsabban elvégezhető az emelőkosárhoz képest: Egy vihar során letört ág eltávolítása és a sebfelület kezelése sokkal rövidebb idő alatt elvégezhető, így költséghatékonyabb.
  • - Bármilyen helyszínen alkalmazható: vannak olyan területek, belső udvarok, melyekbe nem megoldható egy emelőkosár bejuttatása, vagy olyan terepviszonyok, ahol a letalpalást képtelenség elvégezni, itt az egyedüli megoldást a kötéltechnika adja.
  • - Kötéltechnikával a fa koronáján belül sokkal szabadabban és könnyebben lehet mozogni, pozicionálni, így a legnehezebben megközelíthető részek elérése is biztosítható.

 

A fakivágás során keletkezett faanyagot, gallyakat, vesszőket igény esetén aprítás után elszállítjuk a saját telephelyünkre.

A munka végeztével rendet hagyunk magunk után.

Az eszközeinket, gépeinket rendben tartjuk és folyamatosan modernizáljuk, hogy a legmagasabb színvonalú munkát tudjuk végezni. 

Rendelkezünk a munkavégzéshez szükséges papírokkal, végzettségekkel.